Hjallerup Optik

Lokal optiker med service i højsædet

Vi ønsker, at det skal være en oplevelse at besøge Hjallerup Optik. Derfor leverer vi ekstra god service, da vi mener, det er den eneste måde at drive forretning i en lille by, hvor alle kender alle. Vi har valgt at være 100% selvstændige, hvilket betyder, at vi selv bestemmer alt, hvad der sker og skal ske i butikken.

Danske moderne briller

Størstedelen af vores brillestel er dansk og skandinavisk design, da vi synes, de passer vores ansigtstyper bedst. Herudover er mange af mærkerne fremstillet bæredygtigt, og hos os finder du mærker som Nine, Fleye og Monkeyglasses.

Vi er på messe mindst to gange om året, hvor vi bestiller de sidste nye brillestel hjem. Vi har nemlig erfaret, at I  – vores kunder – selvfølgelig vil have mulighed for altid at være med på moden. Samtidig sørger vi for at have et bredt udvalg til dig, der søger et klassisk brillestel. Vi har altså rigeligt at vælge imellem, uanset hvilken stil du er til.

Få foretaget synsprøve i Hjallerup Optik

Birthe, som du møder i butikken, er uddannet optiker og udfører gerne en grundig synsprøve, før I sammen vælger glas og stel til dine briller. I dag har vi også mulighed for at tage et billede af din nethinde (kaldet et fundusbillede), som vi kan sende til en øjenlæge, hvis du har mistanke om øjensygdomme. Nogle øjensygdomme kan afhjælpes, hvis de opdages i tide, og her er fundusbilledet et meget hjælpsomt redskab. Ved at lade os tage billedet for dig, sparer du selv turen til øjenlægen.

Birthe er også specialuddannet inden for samsynstræning, og hun kan derfor teste og hjælpe dig, hvis du har problemer med dette. Problemer med samsynet er, når øjnene ikke arbejder sammen, hvilket kan give forskellige gener – også selvom du bruger briller. Dårligt syn og dårligt samsyn er nemlig to vidt forskellige problemer.

Vi udfører også gerne udmåling til kontaktlinser. Vi er ikke bundet til at vælge særlige leverandører, og derfor har vi i dag kunder fra mange steder i Danmark. Dine kontaktlinser kan både afhentes i butikken eller sendes, alt efter hvad der passer dig bedst.

Ure og gaveartikler i Hjallerup Optik

Vi vil gerne have, at I besøger os tit, og vi brænder for at give jer det samme udvalg som i større byer. Derfor lægger vi vægt på at kunne mere end at rådgive og sælge briller og kontaktlinser. Hos os finder du også ure, smykker og gaveartikler. Vi fører bl.a. Seiko, Berring, Christina Design og marguerit smykker fra Lund Copenhagen. Elsker du dit nuværende ur, kan du også finde nye remme og lænker hos os. Vi passer naturligvis remmen til, og vi hjælper også gerne med at skifte batterier i ure, uanset om de er købt hos os eller andetsteds.

Vi har også altid et lækkert udvalg i gaveartikler. Du finder de skønneste gaver fra bl.a. Lind DNA, Kay Boyesen, A Simple Mess og Felius Design hos os. Gaver købt hos os kan altid byttes, og finder du ikke lige noget, du kan bruge, får du pengene retur med et smil. Kommer du i god tid, bestiller vi også gerne gaveartikler hjem, så du slipper for at køre langt for at købe den helt rigtige gave.

Din optiker i Hjallerup

Da vi holder meget af Hjallerup og vores mange lokale kunder, går vi langt for at sikre, at I har det udvalg af briller, kontaktlinser og gaver, som I ville have i en større by. Er der noget, I tænker, vi kunne gøre endnu mere “hjallerupsk”, er I altid velkomne til at kigge ind. På gensyn i Hjallerup Optik!

Rikke Mersholm, indehaver