Solbriller

Den ultimative solbrille

Vi har solbriller til alle

Hos Hjallerup Optik har vi et stort udvalg af solbriller til enhver smag. Solbriller er for alle, der ønsker at beskytte deres øjne mod solens stråler. Når du skal vælge dine nye solbriller, er det vigtigt at vælge en brille af høj kvalitet, der beskytter mod UV-stråling. Vi har et stort udvalg af kvalitetssolbriller fra markedets førende brands, der alle giver dig og dine øjne den helt optimale beskyttelse. Vi holder os altid opdaterede på de nyeste trends inden for solbrillemode, så vi kan tilbyde dig det bedste udvalg.

Find din personlige stil

Når det kommer til valg af solbriller er mulighederne uendelig. Er du på udkig efter en traditionel eller en anderledes solbrille? Skal den være trendy eller sporty? Med eller uden styrke? Hos Hjallerup Optik står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig omkring det bedste valg af solbriller. Valget af solbrille afhænger både af din personlige stil og din ansigtsform. Det er også vigtigt at høre hvilke krav du har. Er du i tvivl, så kig forbi vores butik til en uforpligtende snak. Har du behov for tilretning af dine solbriller, er vi naturligvis også behjælpelige med det.

 

 

Kontakt os og høre mere

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 9828 2323 eller e-mail hoptik@mail.dk, hvis du har spørgsmål til vores sortiment. Vi er beliggende i Hjallerup, men hjælper gerne kunder i hele lokalområdet, herunder Vodskov og Nørresundby.

 

MAUI JIM SOLBRILLER

BYD FARVER VELKOMMEN.

Maiu Jim solbriller er skabt til at give avanceret beskyttelse mod solens blændende lys og skadelige UV-stråler, uden at forvrænge de smukke farver. Altså at sikre at alle farver stråler. De blå, mere naturtro. De grønne, mere virkelige, og de røde mere vibrerende.

TAG ET PAR PÅ, OG BRING LIV I DIN VERDEN.

SE KRYSTALKLART….SE STRÅLENDE.


FORSKELLEN ER IKKE TIL AT TAGE FEJL AF. 
SOLBRILLEGLASSET ER PATENTERET FARVEINFUSERET POLARIZEDPLUS2 TEKNOLOGI.

1. Polarisende film, Der udelukker 99,9% genskin
2 .Bi-Gradient spejl, Der udelukker 100% af skadeligt UV
3 .Anti-refleksbehandlede glas, blokerer reflekterende lys og genskin bagfra
4. Vand og smuds-afvisende belægning, så de er nemmere at holde rene
5. Clearshell ridsefast belægning, så de ikke ridser så nemt
6. Optisk korrekt og forvrængningsfri linse, der giver farve til udsynet 

VÆLG DE RIGTIGE GLAS

NEUTRAL GRÅ

Vælges i skarp og direkte sol. Den højst mulige lysreduktion – ikke mere kniben med øjnene. Stort på farve og kontrastsyn.

HCL BRONCE

Vælges ved fuld sol til overskyet. Fremragende kontrast til hverdagens foranderlige vejr og forhold. 

 

MAUI HT

Vælges ved lavt lys. Høj lystransmission til tidspunkter, hvor de fleste glas vil være for mørke. Mere kontrast og farve til omgivelser med lavt og variende lys.