Daniel Wellington

Hos Hjallerup Optik forhandler vi også de klassiske og elegante ure fra Daniel Wellington i alle modeller og størrelser. Daniel Wellingtons kollektion består af en dame- og en herreserie. Den eneste forskel på de to er størrelsen på urskiven og remmen, og alle ure kan derfor bæres af både mænd og kvinder. Man skal blot være opmærksom på urskivens forskellige bredder og remmenes størrelser. Man kan vælge mellem NATO-remmen, der kommer i mange fede farvekombinationer og læderremmen, der fås i stilet glat eller præget brunt eller sort læder. Yderligere kan du vælge, om dit Daniel Wellington ur skal være rosaguld eller sølv. Remmene er udskiftelige, så du får et ur, du aldrig bliver træt af.

 

Daniel Wellington urene er passende til enhver lejlighed, og de fås i mange design, så der er et ur til alle. De er især populære gaveidéer, og det tidsløse, minimalistiske look appellerer til enhver.

 

Husk at når du køber hos Hjallerup Optik, hvad end det er til gave eller eget brug, afkorter og tilpasser vi lænken uden yderligere udgifter.

Vi har også tilknytning til en urmager, der reparerer stueure samt en, der reparerer armbåndsure. Inden vi sætter din reparation i gang, får vi et overslag, så du som kunde ved hvilken pris, du skal forvente.

Vi vil også gerne være behjælpelige med at bestille reservedele hjem til de enkelte mærker, uanset om vi fører dem eller ej.