Festina

Festina ure

Hos Hjallerup Optik finder du et flot udvalg af de populære Festina armbåndsure til både mænd og kvinder. Brandets historie går helt tilbage til 1902, da firmaet blev etableret i Schweiz. Festina er kendt som et sportsmærke og forbindes ofte med cykelsport, da firmaet i en årrække har været sponsor for det kendte cykelløb Tour de France. Urene er spækket med fede funktioner og features, som passer perfekt til sportsfolket. Derudover favner brandet også de mere elegante typer – urene er nemlig designet med detaljerede urskiver og remmer, og fyldt med uovertrufne detaljer som f.eks. Swarovski sten. Det verdenskendte mærke tilbyder altså et stort udvalg af luksusure.

Husk at når du køber hos Hjallerup Optik, hvad end det er til gave eller eget brug, afkorter og tilpasser vi lænken uden yderligere udgifter.

Vi har også tilknytning til en urmager, der reparerer stueure samt en, der reparerer armbåndsure. Inden vi sætter din reparation i gang, får vi et overslag, så du som kunde ved hvilken pris, du skal forvente.

Vi vil også gerne være behjælpelige med at bestille reservedele hjem til de enkelte mærker, uanset om vi fører dem eller ej.