fbpx

Mere end bare en optiker

Gaver til enhver fest

Hjallerup Optik er ikke blot din lokale optiker, som tilbyder synsprøve, samt rådgiver om briller og kontaktlinser. Vi brænder for at give vores kunder det bedst mulige udvalg, og derfor finder du nemlig også et stort sortiment af gaveartikler og boliginteriør.

Vi bestræber os altid på at have et bredt udvalg af gaveartikler, så du slipper for at køre langt for at købe den rigtige gave, hvad end det er til jul, fødselsdag, barnedåb, studenterfest eller andet. Hos os finder du lækre produkter fra bl.a. Kay Bojesen, Kodanska, Simple Goods, Maileg og Nordahl Andersen. Vores udvalg er ikke kun tiltænkt som gaveinspiration, men indeholder også mange spændende ting din egen bolig. Vi har service, rengøringsmidler, plakater, dækkeservietter, vaser, lysestager og andre fine sager. Derudover tilbyder vi også et stort udvalg af både påske- og julepynt.

Vi er på messe mindst to gange om året, hvor vi bestiller nyt hjem, og hertil sørger vi selvfølgelig for at være med på moden, samt sikre et så bredt udvalg som muligt. Skulle der være et brand eller produkt, som du er interesseret i, så giv os endelig besked. Vi vil så gerne imødekomme jeres ønsker, så I får den bedst mulige handleoplevelse, når I besøger Hjallerup Optik.