fbpx

Arne Jacobsen

I butikken forhandler vi også et velkendt dansk mærke; nemlig Arne Jacobsen Watches. De klassiske og yderst smukke ure fra Arne Jacobsen er skabt med ikoniske typografier og farvepaletter. De skal ses i virkeligheden – det er dansk, når det er bedst, og vi er stolte af at have det.

Vores sortiment gælder ikke kun de flotte armbåndsure til både mænd og kvinder, men vi kan også tilbyde de tidsløse og stilrene vægure, som oprindelig blev designet til Danmarks Nationalbank. Hvad end du vælger et armbåndsur eller vægur, så er du garanteret et ur som aldrig mister sin plads i tiden.

Husk at når du køber hos Hjallerup Optik, hvad end det er til gave eller eget brug, afkorter og tilpasser vi lænken uden yderligere udgifter.

Vi har også tilknytning til en urmager, der reparerer stueure samt en, der reparerer armbåndsure. Inden vi sætter din reparation i gang, får vi et overslag, så du som kunde ved hvilken pris, du skal forvente.

Vi vil også gerne være behjælpelige med at bestille reservedele hjem til de enkelte mærker, uanset om vi fører dem eller ej.

Arne Jacobsen ure