Find de bedste kontaktlinser til dig i Hjallerup

Der kan være mange årsager til, at du gerne vil have kontaktlinser frem for briller. For mange handler detKontaktlinser primært om udseendet, fordi de ikke kan vænne sig til at skulle gå med briller, som kommer til at ændre ens udseende meget.

Men for andre handler det mere om at have bevægelsesfrihed og kunne gøre brug af hele synsfeltet, der ikke kommer til at blive besværet af det begrænsede felt med briller.

Uanset hvad din grund er, så er det vigtigt, at du finder de linser, der passer allerbedst til dig.

Mange forskellige slags kontaktlinser i Hjallerup

Her hos Hjallerup Optik er vi specialister i kontaktlinser og de mange forskellige slags, der findes på markedet. Vi kan derfor rådgive dig til at finde de bedste linser, så din hverdag bliver så nem som muligt.

Her kommer vi blandt andet til at hjælpe dig med at svare på følgende spørgsmål:

  • Har du prøvet at bruge kontaktlinser før?
  • Er du villig til at tage dine kontaktlinser ud hver aften?
  • Hvor ofte vil du skifte dine kontaktlinser?
  • Har du brug for kontaktlinser med flere styrker i?

Sådan finder vi sammen det bedste til dig

Det er meget almindeligt, at man starter ud med de såkaldte 1-dagslinser, som skal tages ud hver aften og smides ud. Dagen efter bruger du et nyt sæt linser.

Disse er ofte meget skånsomme for øjnene, og de er nemme at vænne sig til og skal ikke opbevares i kontaktlinsevæske natten over.

Hvis du derimod ikke har lyst til at skulle tage dem ud, kan du prøve døgnlinser. Disse virker på sådan en måde, at du simpelthen kan sove med dem og kun skal skifte dem hver 30. dag. Vi har styr på alle de forskellige linser, så du får det bedste til dine øjne.