fbpx

Find dine nye solbriller i Hjallerup

Solen skinner året rundt – og solbriller er derfor et must. Hos Hjallerup Optik kan du finde solbriller til alle formål, hvad end det er til strandturen, skiferien, cykelturen eller bare til hverdagsbrug. Vi har et stort udvalg af flotte og kvalitetsbevidste brands i alle prisklasser, og solbriller som findes i forskellige størrelser, farver og former. Der er med garanti det helt rigtige par til dig!

Solbriller er altid en god idé, også selvom solen ikke står højt på himlen. De normale solråd går på, at vi skal holde os ude af solen, når den står højest på himlen. Det er korrekt, når det kommer til vores sarte hud, der kan blive skadet af solens kraftige UV-stråler. Det er dog sådan, at solen også kan skade dine øjne, og det sker også, når den ikke står højt på himlen. Vi ved, at den bedste beskyttelse mod solens stråler, er et godt par solbriller, som du kan have på i dagstimerne. Derfor forhandler vi også kun solbrillebrands som tilbyder den rigtige UV-beskyttelse, så vi sammen kan passe godt på dine øjne.

Ligesom med briller er det meget forskelligt, hvad der passer til vores ansigtsform. Nogle ønsker solbriller som er runde, firkantede, diskrete, farverige, store eller små. Derfor er det altid en god idé at komme forbi vores butik i Hjallerup for at prøve vores mange forskellige modeller, så du er sikker på, at du finder et par, der passer perfekt til dig.