fbpx

Find væsker og tilbehør hos Hjallerup Optik

Uanset om du bruger briller eller kontaktlinser, er der nogle forskellige former for væsker og tilbehør, som du skal have styr på. Du får bedst succes med både briller og linser, hvis du passer godt på dem.

Hvis du bruger kontaktlinser, der skal ligge i væske natten over, kan du få den helt rette rensevæske til din linsetype hos os. Vi har stor erfaring inden for både kontaktlinser og kan rådgive dig om dine muligheder. Bruger du derimod briller, så er det vigtigt at have den rigtige brillerens, så dine glas forbliver rene og klare, og giver dig det bedste syn.

Døjer du tilmed med tørre, irriterede øjne, kan vi hjælpe dig med at finde de rette øjendråber. Der findes et stort udvalg af forskellige slags, som afhænger af dine øjne og gener. Vi tilbyder både øjendråber som væske og gel, hvilket der findes både i pipetter og flasker.

Med det helt rette tilbehør til dine briller, linser og øjne, kan du gøre din hverdag meget nemmere. Hos Hjallerup Optik finder du altid en ekspert, der kan assistere dig i at blive klogere på brugen af briller og kontaktlinser, samt deres nødvendige tilbehør.