Bliv klogere på brilleglas i Hjallerup Optik

 

En af de vigtigste dele af din brille – vist ikke den vigtigste – er selve det brilleglas, der sidder i. Det er nemlig bestemt ud fra dit personlige syn, hvor skarpt det skal være, og det er brilleglasset der bestemmer, hvor godt du kan se med dine briller.

Få det rette brilleglas i Hjallerup

 

Det er vigtigt, at du finder ud af, hvilket brilleglas du har brug for, og hos os i Hjallerup Optik er det noget, vi kan hjælpe dig med.

 

Vi tager en synsprøve, så vi bedre kan få en forståelse for dit syn og dine udfordringer. Derefter kan vi lave det bedste brilleglas til dig, så du kan se bedst med dine nye briller.

 

Enkeltstyrket eller flerstyrket glas

 

Der findes både enkeltstyrket og flerstyrket brilleglas. Med enkeltstyrket glas får du et par briller, der særligt er gode læse-, køre- eller skærmbriller. Med flerstyrket glas er der glidende overgange i glasset, der gør brillen mere anvendelig i alle forskellige situationer.

Det er en beslutning, vi træffer sammen, hvilket brilleglas du har behov for, så derfor bør du komme forbi vores butik i Hjallerup, så vi kan finde den bedste løsning til dig.