fbpx

Bliv klogere på brilleglas i Hjallerup Optik

En af de vigtigste dele af din brille – hvis ikke den vigtigste – er selve brilleglasset. Det er nemlig tilpasset dit personlige synsbehov, og det er brilleglasset der styrer, hvor godt du kan se med dine briller.

Få det rette brilleglas i Hjallerup

Det er vigtigt, at du finder ud af, hvilket brilleglas du har brug for, og det hjælper vi dig gerne med hos Hjallerup Optik. Vi laver først en synsprøve, så vi bedre kan få en forståelse for dit syn og dine udfordringer. Derefter kan vi lave det helt rigtige brilleglas til dig, så du kan se bedst med dine nye briller.

Der findes både enkeltstyrket og flerstyrket brilleglas. Med enkeltstyrket glas får du et par briller, som er velegnet til dig, der er nær- eller langsynet og har brug for briller til at køre bil eller læse. Med flerstyrket glas er der glidende overgang, hvilket vil sige, at glasset har flere felter, som korrigerer synet på forskellige afstande. Til alle glastyper kan vi tilbyde alt fra standard til premium glas, som naturligvis kan tilpasses til forskelligt brug såsom skærm, sport eller sol.