fbpx

Swiss Go

Swiss Go

Swiss Go producerer de fedeste smartwatches, som er blevet vildt populære de seneste år. Urene findes i adskillige modeller, men har alle et hav af smarte funktioner og forskellige anvendelsesmetoder. De kan f.eks. bruges til at tracke puls og kalorieforbrænding på gå-, cykel- eller løbeturen, samt opdatere dig om meddelelser, mails og opkald fra mobilen. Hos Hjallerup Optik finder du smartwatches til både mænd, kvinder og børn. Swiss Go ønsker at tilbyde dig det bedste udstyr, og derfor følger de hele tiden den nyeste udvikling i teknologien og skaber moderne designs.

Husk at når du køber hos Hjallerup Optik, hvad end det er til gave eller eget brug, afkorter og tilpasser vi lænken uden yderligere udgifter.

Vi har også tilknytning til en urmager, der reparerer stueure samt en, der reparerer armbåndsure. Inden vi sætter din reparation i gang, får vi et overslag, så du som kunde ved hvilken pris, du skal forvente.

Vi vil også gerne være behjælpelige med at bestille reservedele hjem til de enkelte mærker, uanset om vi fører dem eller ej.