fbpx

Find dine nye arbejdsbriller hos Hjallerup Optik

Der kan være flere faktorer, der gør, at du pludselig har behov for et par briller til arbejdet. Der er rigtig mange, som sidder foran en skærm det meste af arbejdsdagen, hvilket kan være anstrengende og hårdt for dine øjne. Derfor får flere og flere et par skærmbriller, som kan aflaste øjnene, når du er på arbejde. Andre arbejder måske under visse forhold, som kræver at øjnene er ordentlig beskyttet, og må derfor bruge sikkerhedsbriller.

Hvorfor skal jeg bruge skærmbriller?

Når du sidder foran en skærm, er dine øjne tvunget til at fokusere på samme afstand hele dagen. Dette kan medføre flere forskellige gener, som f.eks. hovedpine, nakkesmerter, træthed og koncentrationsbesvær. En skærmbrille kan hjælpe dig med at slippe af med disse gener, som opstår som følge af ophold foran skærmen.

Behovet for skærmbriller opstår for det meste ved 40 års alderen, og gælder for personer der tilbringer en stor del af deres arbejdstid foran en skærm. De hyppigste symptomer er, at man har problemer med at se ting skarpt på kortere afstand, at man har svært ved at fokusere, og at øjnene bliver irriteret, tørre eller løber i vand. Derfor kan det altså gøre en kæmpe forskel for dig, at få et par briller til arbejdet.

Der kan være flere faktorer, der gør, at du pludselig har behov for at finde et par briller til arbejde. Der er eksempelvis mange, der sidder foran en skærm det meste af dagen, og det kan godt være anstrengende for dine øjne. Det kan altså påvirke din produktivitet, hvis du ikke anvender de nødvendige briller til arbejdet.

Hvorfor skal jeg bruge sikkerhedsbriller?

Hvis du arbejder som håndværker, på fabrik eller andet sted, der gør at dine øjne er særligt udsatte for fare, så kan det være en fordel, eller tilmed et krav, at du bruger sikkerhedsbriller. Det er vigtigt at identificere risiciene på din arbejdsplads og derefter tilpasse dine arbejdsbriller efter behov. Det kan være at dine øjne skal beskyttes mod f.eks. stærk lys, støv, splinter eller kemiske væsker.

Sikkerhedsbriller bruges i mange flere sammenhænge og i endnu flere fag end nogensinde før. Derfor tilbyder Hjallerup Optik industrisikkerhedsbriller med styrke. Det vil altså sige briller, som møder dine synsbehov, men samtidig anvender specielle glas, der ikke kan smadres. Brudstyrkeglasset er bullettestet med stålkugle, og du er derfor garanteret beskyttelse af øjnene. Find de rigtige sikkerhedsbriller hos os, så sikrer du en bedre, sikker og mere effektiv arbejdsdag.

De rigtige briller skaber de bedste arbejdsforhold

Vores arbejdsbriller, hvad en det er skærm- eller sikkerhedsbriller, er udviklet med hensigten om at skabe de bedste arbejdsforhold for dig.

Som ansat har du ret til en undersøgelse af dit syn, og din arbejdsgiver skal betale for synsprøve, standard stel og glas, hvis det er nødvendigt med briller til arbejdet. Således kan arbejdsgiveren sikre sig at sine medarbejdere har de bedste betingelser.

Hos Hjallerup Optik kan du få præcis de skærmbriller eller sikkerhedsbriller, som passer til din arbejdssituation – hvad end det kræver, enkelt- eller flerstyrkeglas, glidende overgang, blue light filter eller brudstyrke glas. Vi tilpasser brillerne til dit syn og arbejdsforhold, og kan derfor garantere komfort og synskvalitet, når du går på arbejde.

Vi leverer sikkerhedsbriller og skærmbriller via samarbejdsaftaler med Dansk Erhvervsoptik. Læs mere om erhvervsbriller her.