fbpx

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er et verdensførende brand og er kendt for sit klassiske amerikanske udtryk. Dette klassiske og velkendte designermærke kan selvfølgelig købes hos Hjallerup Optik. I 1985 udviklede Thomas Jacob den første kollektion, som siden da har lagt i toppen af designerure. Urene emmer af amerikansk sport- og strandkultur, og kan fåes i et hav af varianter til både mænd og kvinder.

Hvad end du er til rustfri stål, læderrem eller den karakteristiske nato-rem, så er der noget til enhver smag. Med Tommy Hilfiger Watches får du et klassisk ur med et moderne twist, der afspejler den traditionelle amerikanske livsstil. Lige nu kan du spare 50% på ALLE Tommy Hilfiger produkter hos Hjallerup Optik.

Husk at når du køber hos Hjallerup Optik, hvad end det er til gave eller eget brug, afkorter og tilpasser vi lænken uden yderligere udgifter.

Vi har også tilknytning til en urmager, der reparerer stueure samt en, der reparerer armbåndsure. Inden vi sætter din reparation i gang, får vi et overslag, så du som kunde ved hvilken pris, du skal forvente.

Vi vil også gerne være behjælpelige med at bestille reservedele hjem til de enkelte mærker, uanset om vi fører dem eller ej.

Tommy Hilfiger Watches