fbpx

Få nye briller i dansk design i Hjallerup

Der er rigtig mange ting, du skal tænke over, når du skal vælge dine nye briller. Briller bliver jo en naturlig del af dig og dit udseende, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du får et par briller, du kan føle dig godt tilpas med og som komplimenterer dit udseende på bedste vis.

Uanset om du leder efter briller, du skal have på hele dagen, eller du i stedet leder efter det rette par læse- eller skærmbriller, så har vi rigtig mange flotte briller i dansk design, som vi gerne vil slå et slag for.

Nine briller
nine er designet i Danmark og håndlavet af dygtige japanske håndværkere. Lige siden de første skridt blev taget i 2010 har nine brillerne været en linje af ultra-lette titaniumbriller uden overflødige detaljer.
Se mere på www.nine-eyewear.com

nine

Dansk design briller – funktionalitet, kvalitet og karakter i Hjallerup

Som med alle andre produkter, der også er i dansk design, er dansk design briller lavet af virkelig høj kvalitet og af nogle skønne materialer, der er dejligt lette at have på, så du oplever minimal irritation ved at have dem på.

Samtidig er vi her i landet også kendt for vores minimalisme, som du også kan se i disse briller i dansk design. Det betyder, at du kan få et par briller, der nærmest ikke er til at se, og som ikke stjæler fokus fra dit udseende, når du har dem på.

Fleye

FLEYE Copenhagen er en dansk designvirksomhed med en mission om at skabe briller, der både komplimenterer og understreger den enkelte brugers stil og personlighed. Se mere på www.fleye.dk

Fleye

Briller der passer til dig

Det vigtigste er, at du finder et par briller, der passer godt til dig. Og derfor har vi i Hjallerup Optik fyldt hylderne med rigtig mange flotte briller i dansk design, så du har en hel masse forskellige modeller at vælge imellem.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige brille, der passer til din ansigtsform. Du kan også få alle de her briller i dansk design med det glas, der passer til dit syn. Vi tager en synsprøve her hos os, så du får det rette glas i også.