fbpx

Bliv klogere på de forskellige linsetyper i Hjallerup Optik

Hvis du står og skal til at vælge dine nye kontaktlinser, kan det være svært at gennemskue, hvilke linsetyper der findes, og hvilke vil være bedst til dig i din situation. Det kan du blive klogere på ved at komme forbi vores butik i Hjallerup, hvor vi kan rådgive dig.

Hos os finder du alle de forskellige linsetyper i sortiment. Hvad end du leder efter kontaktlinser, du ikke skal tage ud hver aften, eller du vil bruge helt nye linser hver dag, har vi dem klar hos os.

Hvilken linsetype passer til dit behov?

Linsetyper

1-DAGSLINSER

1-dagslinser er ideelle, hvis du ønsker komfort og sikkerhed. 1-dagslinser er det rigtige valg til sport og fritidsaktiviteter, og du slipper for rengøring af linserne. 1-dagslinser minimerer risikoen for øjenirritation og er også velegnede til brugere, som skifter mellem briller og kontaktlinser.

14-DAGES KONTAKTLINSER

Denne type linser kræver kun ganske lidt tilvænning. Om nødvendigt kan du sove med linserne enkelte nætter. Der er kun minimal risiko for belægninger, da du skifter til nye linser hver 14. dag. Samtidig er linserne lette og hurtige at rengøre.

MÅNEDSKONTAKTLINSER

Månedslinser bruges i op til 30 dage, og herefter skifter du til et nyt sæt linser. 30-dageslinser er kun til dagsbrug og skal renses hver aften og opbevares i rensevæske natten over.

DØGNLINSER

Døgnlinser kan bruges døgnet rundt i op til 30 dage, så du behøver f.eks. ikke at medbringe rensevæske og lignende, når du skal hjemmefra. 30-døgnslinser er fremstillet af et materiale, der tillader stor iltgennemstrømning, og derfor bliver hornhinden ikke irriteret.

FLERSTYRKELINSER

Kontaktlinser fås også med glidende overgang, så det er muligt at se skarpt på alle afstande. Denne type linser kan kræve tilvænning, men tilbyder god synskomfort. Samtidig kan du vælge mellem korttidslinser og langtidslinser.

Kom ind og få en snak om hvilken type kontaktlinser, du vil blive glad for.

Sådan bruger du kontaktlinser

Vi ved, at det kræver tilvænning at begynde at bruge kontaktlinser. Derfor kan vi også hjælpe dig i gang på bedste vis med dine nye kontaktlinser – uanset linsetyper. Vi kan lære dig at blive bekendt med dine kontaktlinser, så du aldrig får problemer.