fbpx

Få hjælp til at komme i gang med synstræning i Hjallerup Optik

Vidste du, at du faktisk godt kan træne dit syn? Ligesom alle andre dele af kroppen, der har godt af at blive trænet, er det rent faktisk muligt at træne sit syn ved at lave synstræning.

Hos os i Hjallerup Optik kan vi hjælpe dig med nogle gode øvelser, så du kan komme i gang med synstræning derhjemme, så du kan træne dine øjne og få et bedre samsyn samt at kunne koordinere dine øjne bedre.

Hvem kan vi hjælpe med synstræning hos Hjallerup Optik?

Det er særligt, hvis du oplever at have problemer med dine øjne, at vi i Hjallerup Optik vil anbefale dig at lave synstræning. Det kan eksempelvis være, at du bliver nødt til at lukke det ene øje for at kunne fokusere ordentligt.

Eller også kan det være, at du har svært ved at koordinere dine bevægelser – eksempelvis ved store problemer med at gribe en bold, der ikke kommer alt for hurtigt imod dig. Det kan godt tyde på, at dine øjne har svært ved at arbejde ordentligt sammen og sende korrekte signaler videre til resten af kroppen. Og det er et stort problem.

Du kan selv træne dit syn bedre

Derfor er det en god idé at komme i gang med noget synstræning. Hos os i Hjallerup Optik kan vi hjælpe og guide dig til at komme bedst i gang med at træne dit syn.

Ligesom med mange andre dele af kroppen, du kan træne, så skal du ikke afsætte meget mere end 15-30 minutter om dagen til at træne dit syn.

Vi kan hjælpe dig med de bedste øvelser, så dine øjne kan lære at arbejde bedre sammen og sende mere korrekte signaler videre. Så kom forbi os i Hjallerup og få hjælp med dit syn.