fbpx

Beskyt dine øjne med blue light briller

Oplever du at døje med hovedpine, træthed, irritable og sviende øjne?

Forklaringen kan være at du bruger en stor del af din tid foran en digital skærm. Dette fører til overanstrengelse, da dine øjne udsættes for skadeligt lys. Allerede efter 20 minutter foran skærmen bliver dine øjne påvirkede af det blå lys, hvilket kan mærkes ved trætte, tørre øjne og nakkesmerter.

Du kan nu få briller, som filtrerer det skadelige blåviolette lys fra og beskytter øjnene, og dermed afhjælper ovenstående gener.

Hvad er blue light?

Vores verden bliver konstant mere og mere digitaliseret eftersom vores forbrug af digitale skærme som computer, telefoner, tablets og TV stiger. Er du f.eks. studerende, arbejder foran en skærm dagligt eller bruger meget tid på gaming? Så risikerer du at blive mere eksponeret for det skadelige lys fra skærmene.

Blue light, også kaldet blåt lys, er en helt naturlig ting, som vi bliver eksponeret for i hverdagen. Vi oplever det b.la. fra solens stråler, som holder os vågne og aktive. Det blå lys er i og for sig ikke skadeligt, indtil vi bliver udsat for det i større mængder over længere tid. Det kunstige blå lys fra elektroniske skærme er dog ikke naturligt eller godt for vores øjne og velvære. Strålerne hæmmer produktionen af melatonin, hvilket er det stof, som gør os trætte, og mange oplever derfor søvnproblemer pga. forhøjet eksponering af blå lys.

Hvordan virker brillerne?

Dine blue light briller filtrerer det skadelige blå lys og dermed beskytter dine øjne. Glassene er produceret med en skærmbeskyttelse, kaldet blue coating, som er en overfladebehandling, der reducerer mængden af de blåviolette stråler. Denne blue coating sikrer et mere behageligt lys, hvilket gør at dine øjne slapper mere af, mens du ser på en skærm.

Fordele ved blue light briller

  • Mindre hovedpine og færre spændinger
  • Mindsker risiko for nakkesmerter
  • Bedre søvnrytme – du falder hurtigere til ro og oplever en dybere søvn
  • Mere energi og øget produktivitet

Få blue light briller hos Hjallerup Optik

Hos Hjallerup Optik kan vi hjælpe med at finde lige præcis den blue light brille, som passer til dine behov. Brillerne kan fåes både med og uden styrke. På den måde behøver du ikke skifte din daglige brille, når du sidder ved computeren, men kan altså beholde den samme brille på hele dagen. Samtidig er det muligt at få indsat blue light filter i hvilket som helst brillestel, så du ikke skal gå på kompromis med design eller udtryk af din blue light brille.

Du er velkommen til at komme ind i butikken og høre mere eller kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.