fbpx

Mere end bare en optiker

Find de flotteste ure og smykker hos Hjallerup Optik

Hjallerup Optik er ikke blot din lokale optiker, som tilbyder synsprøve, samt rådgiver om briller og kontaktlinser. Vi brænder for at give vores kunder det bedst mulige udvalg, og derfor finder du nemlig også et stort sortiment af både ure og smykker i butikken.

Til hverdag og til fest

Hos Hjallerup Optik finder du de smukkeste smykker fra b.la. Christina Design, Aqua Dulce og Lund Copenhagen. Vores sortiment består af både halskæder, øreringe, armbånd, ringe og meget mere, i henholdsvis sølv, forgyldt og ægte guld. Vi forhandler både klassiske brands samt nyere mærker baseret på tidens trends.

Vores smykkeunivers dækker altså bredt, og du kan finde både simple smykker til hverdag og enestående smykker til fest. Derudover forhandler vi også forlovelses- og vielsesringe, hvortil vi tilbyder gravering.

Huller i ørene

Som en ekstra service tilbyder også at lave huller i ørene. Her anvender vi Blomdahls unikke, medicinske metode, som gør det simpelt og sikkert at få lavet huller. Alle øreringene er nikkelfri, og vi rådgiver dig naturligvis om efterbehandling. For at tage ekstra hensyn til børnene, tilbyder vi også medicinsk dobbeltpiercing, så processen går lidt hurtigere uden komprimere sikkerheden.

1 hul: 259,-

2 huller: 409,-

Priserne er inkl. renseservietter (værdi: 59,-)

Har du styr på tiden?

Hvis du mangler et nyt ur for at kunne holde styr på tiden, så skal du kige forbi Hjallerup Optik. Vores udvalg består af mange forskellige brands såsom Bering og Arne Jacobsen, som findes til både mænd og kvinder. Derudover forhandler vi også Smartwatches til voksne samt børn.

Hvis du derimod allerede har et ur, som du elsker, så står vi klar til at hjælpe, hvis du støder på komplikationer. Er remmen blevet gammel og slidt, så kan du finde nye remme og lænker hos os, eller blot få renset uret, hvis det trænger til en forfriskning. Er uret gået helt i stå, så skifter vi gerne dit batterier – uanset om uret er købt hos os eller andetsteds.