fbpx

Skagen Design

Det minimalistiske og klassiske brand Skagen finder du også hos Hjallerup Optik. Det er etableret i Skagen, og inspireret af den nordiske modernitet, simplicitet og gode håndværk skaber de tidsløse ure, der passer til alle. Skagen Design producerer kvalitetsure, der er funktionelle og innovative.

Der findes et smukt, strømlinet Skagen-ur til enhver begivenhed, og det er en betænksom gave, alle bliver glade for, beholder og ældes med. Kom til Hjallerup Optik og se vores udvalg, eller lad os hjælpe med at bestille det hjem, du søger.

Husk at når du køber hos Hjallerup Optik, hvad end det er til gave eller eget brug, afkorter og tilpasser vi lænken uden yderligere udgifter.

Vi har også tilknytning til en urmager, der reparerer stueure samt en, der reparerer armbåndsure. Inden vi sætter din reparation i gang, får vi et overslag, så du som kunde ved hvilken pris, du skal forvente.

Vi vil også gerne være behjælpelige med at bestille reservedele hjem til de enkelte mærker, uanset om vi fører dem eller ej.