Christina Design

Hos Hjallerup finder du de smukke og populære smykker og ure fra Christina Design. Vores sortiment består både af ringe, ørestikker, charms, armbånd og armbåndsure. Karakteristisk for Christina Design er, at kunden selv får lov at designe og sammensætte sit eget, unikke ur eller læderarmbånd af de mange charms i fire forskellige metaller samt af ægte ædelstene, der også kan pryde uret.
Christinas smykker er i ægte sterling sølv og fremstilles af dygtige guldsmede i Thailand. Firmaet anvender udelukkende ægte materialer og ædelstene. Læderarmbåndene er udført i italiensk lamme- og kalveskind af bedste kvalitet. Et ur fra Christina Design er ægte schweizer-håndværk i den fineste, autentisk kvalitet.
I butikken forhandler vi også et andet dansk mærke; nemlig de klassiske og yderst smukke ure fra Arne Jacobsen med hans ikoniske typografier og farvepalette. De skal ses i virkeligheden – det er dansk, når det er bedst, og vi er stolte af at have det
Husk at når du køber hos Hjallerup Optik, hvad end det er til gave eller eget brug, afkorter og tilpasser vi lænken uden yderligere udgifter.

Vi har også tilknytning til en urmager, der reparerer stueure samt en, der reparerer armbåndsure. Inden vi sætter din reparation i gang, får vi et overslag, så du som kunde ved hvilken pris, du skal forvente.

Vi vil også gerne være behjælpelige med at bestille reservedele hjem til de enkelte mærker, uanset om vi fører dem eller ej.