fbpx

Hjallerup Optik

Lokal optiker med service i højsædet

Vi ønsker, at det skal være en oplevelse at besøge Hjallerup Optik. Derfor leverer vi ekstra god service, da vi mener, det er den eneste måde at drive forretning i en lille by, hvor alle kender alle. Vi har valgt at være 100% selvstændige, hvilket betyder, at vi selv bestemmer alt, hvad der sker og skal ske i butikken.

Få foretaget synsprøve

Birthe, som du møder i butikken, er uddannet optiker og udfører gerne en grundig synsprøve, før I sammen vælger glas og stel til dine briller. Vi udfører også gerne udmåling til kontaktlinser. Vi er ikke bundet til at vælge særlige leverandører, og derfor har vi i dag kunder fra mange steder i Danmark. Dine kontaktlinser kan både afhentes i butikken eller sendes, alt efter hvad der passer dig bedst.

Ure, smykker og gaveartikler

Vi vil gerne have, at I besøger os tit, og vi brænder for at give jer det samme udvalg som i større byer. Derfor lægger vi vægt på at kunne mere end at rådgive og sælge briller og kontaktlinser. Hos os finder du også ure og smykker. Vi fører bl.a. Bering, Siersbøl, Christina Design og Lund Copenhagen. Elsker du dit nuværende ur, kan du også finde nye remme og lænker hos os. Vi passer naturligvis remmen til, og vi hjælper også gerne med at skifte batterier i ure, uanset om de er købt hos os eller andetsteds. Derudover kan vi som en ekstra service også tilbyde at lave huller i ørene.

Vi har også altid et lækkert udvalg af gaveartikler. Du finder de skønneste produkter fra bl.a. Kay Boyesen, Kodanska og Maileg hos os. Gaver købt hos os kan altid byttes, og finder du ikke lige noget, du kan bruge, får du pengene retur med et smil. Kommer du i god tid, bestiller vi også gerne gaveartikler hjem, så du slipper for at køre langt for at købe den helt rigtige gave.

Din optiker i Hjallerup

Da vi holder meget af Hjallerup og vores mange lokale kunder, går vi langt for at sikre, at I har det udvalg af briller, solbriller, smykker og gaveartikler, som I ville have i en større by. Er der noget, I tænker, vi kunne gøre endnu mere “hjallerupsk”, er I altid velkomne til at kigge ind. På gensyn i Hjallerup Optik!

Rikke Mersholm, indehaver